STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Rossi ger sig in i den virtuella världen

Bild: Moto.it

MotoGP-legenden Valentino Rossi bygger upp en virtuell närvaro online med VR46 Metaverse. Att racingstjärnan är en framgångsrik och talangfull entreprenör med blick för framtiden vet vi. Förutom att fostra morgondagens generation av förare i VR46 Academy, erbjuder Rossi även sina fans interaktivt och engagerande innehåll även efter pensioneringen från MotoGP.

Valentino Rossi lanserade nyligen VR46 Metaverse i samarbete med den italienska medieinnehavargruppen The Hundred, vilket förstärker varumärket VR46 i den snabbt växande digitala och virtuella världen. Det nya företaget satsar på att skapa och utveckla underhållande innehåll i Metaverse, speluniversum och icke-fungibla tokens, NFT. Tillsammans ska man bygga en stark virtuell närvaro för ”The Doctor”, VR46 Racing Team och VR46 Academy över hela världen, med fokus på racingfans och spelare. Fans såväl som alla motorsportsentusiaster kan träffa officiella VR46-åkare, interagera med andra fans och tävla mot varandra.

Rossi uttryckte sin spänning inför sin nya virtuella satsning och förklarade i en artikel publicerad av PR News Wire:

-Att gå in i detta enorma projekt är ett spännande företag som jag har bestämt mig för att inleda med ett strukturerat tillvägagångssätt, i samarbete med spelare på hög nivå. 

Det första materialet planeras att släppas redan 2022.