STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Säljstart: Aprilia RS 660 Trofeo

Redo för fart, Aprilia RS 660 Trofeo. Pressbild Aprilia.

Aprilia RS 660 Trofeo är banracingversionen av RS 660, och den har optimerats när det gäller prestanda och vikt, samt en hel del annat.

Nu är hojen redo att beställas för alla entusiaster som vill ha kul på banan med den nya, lätta sportmaskinen från Noale.

RS 660 Trofeo har tillverkats på racingavdelningen hos Aprilia, och sägs dra full nytta av balansen mellan chassisarkitektur, motor och elektronik. Och, som alltid arbetar Aprilia Racing i alla sina projekt på toppnivå med partners som Castrol, Zanasi Group, Cruciata, Jetprime, Spider och Bike Lift. 

Med utgångspunkt från den redan högpresterande standarden hos RS 660 börjar uppgraderingarna med det elektriska systemet, förenklat genom att eliminera tändningslåset och ABS. ABS-styrenheten är kvar för att kunna nyttja det integrerade elektroniska systemet. Chassit har uppgraderas med en sänkt körställning, med fotpinnarna som är justerbara och demonterbara så att varje förare kan uppnå optimal ergonomi. Kåpan är i glasfiber. Motoruppgraderingarna ger upp till 105 hästar, och torrvikten har sjunkit till lätta 153 kilo.

Priset för Aprilia RS 660 Trofeo är listat till 14700 €.