STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Scrambler från svenska RGNT

RGNT Scrambler. Bild: RGNT.

RGNT Classic kom ifjol blev Sveriges mest sålda elmotorcykel i slutet av 2021.Nu har det svenska företaget lanserat sin moderna, klassiska Scrambler.

Scramblers specifikationer är desamma som Classic, med 11 kW toppeffekt, 7,7 kWh batterikapacitet, 120 kilometer i räckvidd och en laddningstid på tre timmar från 20 till 80 procent. Den enda skillnaden i siffrorna är att Scrambler har en toppfart på 125 kilometer i timmen jämfört med Classic som ligger på 120.

Scrambler väger ett kilo mindre än Classic, med en torrvikt på 155 kilo. Det trots att Scrambler behåller samma 60 kilo batteri som Classic och är 70 millimeter längre.

Hjulbasen är 1408 millimeter och sitthöjden 830 millimeter, samma som för Classic. Bromsning utförs med hjälp av ett J.Juan kombinerat system, med en 300 millimeter främre skiva och en 220 millimeter bak.

Maskinerna från RGNT är handgjorda, och därför något unik i sin konstruktion. På den moderna sidan av klassikern finns till exempel LCD-skärmar med pekskärm, GPS- och OTS-funktionalitet samt molnuppkoppling.

Scrambler har en prislapp på 13 495 euro.