STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Sjuan i medlemmarnas låda!

Nu har nummer sju av MC-Folket garanterat tagit sig till medlemmarnas brevlådor ute i landet. I det här numret kan du bland annat läsa om…

Yamaha Niken GT blir en renodlad touringhoj. Den har bland annat fått ny ram, ny stötdämpning bak, Ny TFT-skärm och en ny ruta som ger 70 millimeters justerbarhet. Vi skickade självklart Magnus Klys för att kolla in alla nyheterna.

Om man ska ta en tripp till Norge på sisådär en 300 mil. Vilken hoj tar man då? MC-Folket beslöt sig för Kawasakis kraftpaket till sporttouring, Ninja H2 SX SE, som visades vara utrustad med allt, och lite till.

En sommar i Sverige kan vara helt underbar med klarblå himmel. Skulle det nu råka komma en regnskur kan man dra på sig ett regnställ. Vi har testat åtta 🙂

Sista gången de spelade i folkparken i Kisa var 2007. I juli 2023 drog Kenneth and the Knutters återigen fullt hus trots att de inte tog en enda ton. Istället spelades Knutterspodden in på torget. Frågan är om inte hela Kisa var på plats för att lyssna.

Qnyppling MC startade för 25 år sedan med en träff i Norsholm. Självklart var vi med när det var dags för en återträff och ett nytt gruppfoto på samma plats.

Större marknadsområde, mer aktiviteter dagtid, mer rock och ja… mer av allt! Årets uppgraderade Hojrock blev riktigt bra och vi längtar redan till nästa år. Fastnade du på bild i tidningen kanske?

Vill du också få MC-Folket i din brevlåda så bli medlem i SMC bums. Det blir du här!