STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Stål och bläck när Indian Chief blir tatuerad

Indian Chief by Shige. Bild Indian.

Nu är den här, den andra hojen som en tatueringskonstnär fått sätta händerna på. Det är den mycket respekterad tatuerare Shige var stil är modern-traditionell som har förvandlat en Indian Chief med en design tillägnad den japanska Onidemonen med en storm av fallande körsbärsblommor. Projektet är en del av tatueringskonstsamarbetet under namnet ”Indian Motorcycle X No Regrets”.

Tidigare i våras har tatueraren Mayonaize visat sin konst på en Indian. Och, efter Shige väntar vi med spänning på att se vad Carlos Torres kommer att bjuda på.

Alla tre konstverken är gjorda med Indian Motorcycle Chief som utgångspunkt och alla kommer att presenteras med datagenererade högupplösta bilder under de kommande tre månaderna.

Shiges design kommer senare i år att tillämpas på en riktig hoj som presenteras vid ett VIP -evenemang i London våren 2022, tillsammans med artisterna Mayonaize och Carlos Torres. Totalt tävlar fyrtio av världens ledande tatuerare om att just deras designer ska bli verklighet på en Indian Chief nästa år, genom en allmän omröstning. För mer information besök Indian via länken, som öppnas i ett nytt fönster:

https://link-indian.com/NBX8VG