STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Suzukis nya 2022 GSX-S1000GT+

Suzukis nya GSX-S1000GT+ för 2022. Bild Suzuki.

Den traditionella sportmotorcykeln är inte på väg att försvinna i skuggan av alla äventyrshojar. Suzuki har lagt till ytterligare ett alternativ till segmentet med sin GSX-S1000GT+ för 2022.

Suzuki presenterade den nya modellen förra veckan. Och, den helt nya GSX-S1000GT+ kombinerar enligt tillverkaren mästerskapsprestanda med ett smidigt, lätt chassi för att ge förarna en spännande och bekväm GT-upplevelse. En Grand Tourer med funktionalitet på sporthojsnivå i avantgarde-styling och med ett omfattande urval av tillval.

Precis som nakenhojen GSX-S1000 använder den nya GT en reviderad version av motorn som tidigare användes i sportversionen GSX-R1000. Literklassen styrs av tre valbara körlägen och fem inställningar för dragkraft. Den kommer bland annat med farthållare och en dubbelriktad quickshifter. 

Modellen är den första Suzuki med en fullfärgad TFT-instrumentpanel och den har även Suzukis mySPIN-system samt en app så att en smartphone kan kommunicera med TFT. Vikten på hojen landar på 226 kilo. Priset är satt från 120 500 kronor, enligt dagens valutakurs per den 4 oktober 2021.

Här kan du läsa mer: www.suzukicycles.com