STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Svenska Cake öppnar butik i Seoul 

Cake öppnar butik i Seoul. Bild: Cake.

Cake som tillverkar elhojar har utökat sin närvaro i Asien med öppnandet av sin nyaste flaggskeppsbutik, Cake:site Seoul. Butiken ligger i hjärtat av Seouls Gangnam-distrikt och sträcker sig över sex våningar, med ett butiksutställningsrum, ett fullservicecenter och ett kafé. I samarbete med den lokala partnern Kolon, markerar detta nya tillskott ett viktigt steg mot företagets mål att främja nollutsläppsmobilitet över hela världen.

Cake ett brett utbud av modeller som vänder sig till en mängd olika förare, från ungdomsmodeller till racingmodeller samt modeller avsedd för dagligt bruk, tillgänglig i åtta standardpaket, samt ett bygg-det-själv-alternativ. Därtill är Åik en del av företagets så kallade ”arbetsserie” och speciellt framtagen för att tillgodose behoven hos yrkesarbetare som är beroende av tvåhjulstransporter.

Stefan Ytterborn, grundare och VD för Cake, uttryckte sin entusiasm över att öppna företagets första flaggskeppsbutik i Asien. 

-Elektriska tvåhjuliga transporter är framtiden för mobilitet i städer, och jag är stolt över att ta med Cake till en stad som ligger i framkant av elektrifieringsinsatser både ur livsstil och regeringspolitiks synvinkel.