STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Tillbaka – Kawasaki KLR650

Här är KLR650 i färgen Pearl Sand Khaki. Bild Kawasaki. 

Efter ett treårigt avbrott återvänder nu den trogna och populära äventyraren, kraftigt uppdaterad från grunden. En del av det som gjorde KLR650 så anmärkningsvärd var hur lite hojen förändrades under sin 32-åriga historia. Efter en kort pension kommer nu Kawasaki KLR650 2022 med några större uppgraderingar, som bränsleinsprutning vilken kan ha räddat klumpen från permanent pension.

Kawasaki säger att den legendariska äventyrshojen är tillbaka bättre än någonsin – förfinad och förbättrad med ny teknik och redo att skapa nya upplevelser.

Kärnan i 2022 KLR är hojens 652cc en cylindrig motor, som sagt utrustad med bränsleinsprutning. Kawasaki säger att förändringarna inte bara gör det lättare att starta, uppdateringen i kombination med bränsletankens större volym bidrar till ett ökat intervall mellan tankningarna. Prestandan har även förbättrats med reviderade insugnings- och avgas kamprofiler, vilket resulterat i ökad effekt och vridmoment i mellanregistret. Plus ett starkare kamkedjestyrmaterial och form som ökar tillförlitligheten. Den nya modellen behåller fortfarande en 5-växlad låda, men flera förbättringar har gjorts för smidigare växling. Kommer med 21- och 17-tumshjul.