STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Tjohooo! Åttan är äntligen här

Nu har äntligen nummer åtta av MC-Folket landat i våra medlemmars brevlådor. Förhoppningsvis även i din… I det här numret kan du bland annat läsa om:

Dolf Willigers har gjort sitt i Fema. Efter nio år som generalsekreterare i den europeiska lobbyorganisationen kan han se tillbaka på händelserika år.      

Årets Mälaren Runt lockade runt 18 000 knuttar att dra på sig hojkläderna och ta sig ett varv runt Mälaren. Vid starten på Pampas Marina fick det knappt plats en enda hoj till innan starten gick.  

Mutt Akita har allt en caféracer ska ha. Den är lätthanterad, smidig och får folk att vrida på nacken. Dess jaktmarker finns på små kurviga vägar.

Eldsjälarna får hjulen på SMC School att rulla. Alla dessa ideella krafter är förutsättningen för den högkvalitativa utbildningen.

Birger Tommos träffar Christer Hammargen som under 1960- och 1970-talet var en av Sveriges bästa motocrossåkare. I födelseorten Vaggeryd rankas han som ortens största idrottsman genom tiderna.

FIM Rallyt i spanska Zaragoza lockade dubbelt så många deltagare jämfört med 2022. Sverige kammade hem bronspengen i FIM Challenge.

Vill du också få tidningen och massor av förmåner och rabatter så blir du enkelt medlem i Sveriges MotorCyklister här!