STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Tre poddar om motorcyklar

Här är tre poddar för motorcyklister som vill få tips och råd med att få igång en gammal hoj, den som uppskattar äventyr och resor samt en för den vill veta allt om MotoGP och racing. Du söker efter poddens namn i en podcast player app, till exempel Podcast Player, som du enkelt laddar ner i din mobil. 

Adventure Rider Radio

Här får du träffa några hojåkare från British Columbia i Kanada och deras podd är en av de mest lyssnade motorcykel-poddar i världen. De delar med sig av berättelser om resor, äventyr, kunskap, teknik, tips samt besök av branschproffs och mycket mer. En podd för alla förare på alla typer av motorcyklar. 1 avsnitt per vecka och genomsnittlig episodlängd 87 minuter. Aktiva sedan januari 2019.

Motorcycles & Misfits

Uppdraget med återvinningsgaraget i Santa Cruz är att få tillbaka gamla motorcyklar på vägen och att lära människor hur man fixar det. Här får du tips och råd. Frekvens 1 avsnitt per vecka och genomsnittlig episodlängd 119 minuter. Aktiva sedan augusti 2013.

MotoPod

The Motorcycle Roadracing Podcast är ett program som serverar nyheter om MotoGP med intervjuer, kommentarer, åsikter och heta rykten. Främsta fokus ligger på MotoGP men lyssnarna får även ta del av SBK World Superbike, Supersport och många andra former av motorsport på två hjul. Frekvens 2 avsnitt per månad och genomsnittlig episodlängd 78 minuter. Aktiva sedan mars 2018.