STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Trean ute!

Nu har ett rykande färskt nummer av MC-Folket landat i våra medlemmars brevlådor. Med tillhörande medlemskort, SMC Bok, dekalark med mera.

I detta nummer besöker vi ett gäng som trivs med sina hojar på Ängbodtjärnens is. Vi har också skickat Magnus Klys till Österlen för ett test av nya Royal Enfield Meteor samt gjort ett riktigt tungviktartest runt Vättern tillsammans med Indian Super Chief Limited, Triumph Rocket 3R och BMW R18 Classic. En pratstund med SMC:s ordförande Rolf Skoog har vi också hunnit med. Dessutom träffar vi ett glatt gäng som varit på en resa i kalla krigets fotspår med SMC Travel innan vi får en pratstund med vårt nya löfte inom isracing, Ove Ledström.

Lägg sen till Knutten, Kärlek på hoj, begtips och mycket, mycket mer. Som grädde på moset skickar vi med 32 sidor verksamhetsberättelse från SMC också 👌🏻 Bland annat alltså… Trevlig läsning!

Detta är bara några av de reportage du hittar i senaste numret av MC-Folket. Vill du också få den i brevlådan? Såklart du vill… Då är det bara att bli medlem i SMC! Förutom MC-Folket får du mängder med andra rabatter som snabbt tjänar in medlemspengen åt dig. Medlem blir du här!