STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Triumph lanserar ny motocross

Häng med på utvecklingsresan av Triumphs nya motocross-maskin. Bild: Triumph.

Triumph Motorcycles har släppt nya detaljer om utvecklingen av chassit och motorn på sin efterlängtade motocrossmotorcykel, som lanseras senare i år.

I en serie av filmer under rubriken ”Vision to Reality” – som släpps av Triumph inför avslöjandet av den nya maskinen – intervjuas teamet bakom det helt nya aluminiumchassit och motorn.

Ambassadör Ricky Carmichael säger:

Den här motorn har sin egen identitet och jag tror att en av de bästa sakerna med den är hur den är designad och utvecklad, vilket gör det möjligt för förare med ett mycket brett utbud av förmågor att kunna köra cykeln. Den är lätt och kompakt och kraftleveransen är bra för alla former av ryttare.

Filmerna visar ett antal högprofilerade Triumph Racing-chefer, ingenjörer och andra nyckelpersoner som är involverade i utvecklingsarbetet, inklusive SuperMotocross-teamet med Bobby Hewitt, Dave Arnold, Ivan Tedesco, Stephen ‘Scuba’ Westfall samt från Vincent Bereni från MX2-teamet.

Se serien här: https://www.triumphmotorcycles.co.uk/for-the-ride/racing/official-announcement-mx-enduro?sc_camp=917C7B76D43440DA90144507F0C59397