STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Triumph och Gibson samarbetar för välgörenhet

Fina vinster; specialutgåva Triumph Bonneville T120 motorcykel och Gibson Les Paul Standard Reissue gitarr. Bild: Triumph.

Efter det passionerade gensvaret på ”1959 Legends” anpassade utgåva av Les Paul Standard Reissue gitarr och Bonneville T120 motorcykel har nu Gibson och Triumph och beslutat att ge ytterligare stöd för Distinguished Gentleman’s Ride. Organisationen genomför globala välgörenhetsinsatser för att öka medvetenheten och samla in pengar till stöd för mäns mentala hälsa och prostatacancer. 

Nu finns det chans att vinna ytterligare tre gitarrer, var och en signerade av en känd musiker samt med ett specialmålat gitarrfodral – inspirerat av en legendarisk Triumph-förar. De skräddarsydda gitarrfodralen ”Saints of Speed” målas av den världsberömda gitarrkonstnären James Willis.

2022 Distinguished Gentleman’s Ride äger rum söndagen den 22 maj. 

Triumph har varit med och sponsrat välgörenhetsorganisationen under nio år, med över 100 000 förare i över 900 städer runt om i världen, och samlat in över 312 miljoner kronor.

Den som har skapat den högsta globala insamling vinner en ”1959 Legends” specialutgåva Triumph Bonneville T120 motorcykel och Gibson Les Paul Standard Reissue gitarr.