STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Triumph presenterar nya Daytona 660

Nya Triumph Daytona 660. Bild: Triumph.

Triumph lanserar en helt ny trippeldriven sportmotorcykel i mellanklassen för 2024. Ett legendariskt för en ny generation, Daytona 660 levererar enligt tillverkaren spännande sportprestanda, en dynamisk körning och högsta kvalitet, kapacitet och specifikationer i sin klass. 

Daytona 660 har en betydande utveckling av Triumphs distinkta och unika 660 kubik trippelmotor, nu med 95 hästkrafter toppeffekt och 69 newtonmeter toppvridmoment. Förutom att leverera 17 procent mer kraft och nio procent mer vridmoment än Trident, har Daytona 660 även ett helt nytt avgassystem. Utrustad med förarfokuserad teknik, inklusive tre körlägen (Sport, Road och Rain) som optimerar gasresponsen och inställningarna för traction control för förhållandena. Och, det finns ett nytt nödbromsningsvarningssystem som säkerställer att föraren alltid känner sig i full kontroll. 

Det tydliga Daytonas design-DNA har omarbetats, bland annat med distinkta dubbla LED-strålkastare har ett centralt luftintag och den minimala karossen framhäver den atletiska profilen. Det finns tre färgalternativ, alla med en tuff “660” race-inspirerad grafik.

Daytona har mer än 30 Triumph-tillbehör för att skräddarsy prestanda, komfort, stil och funktionalitet, inklusive ett A2-licenspaket, med ett dedikerat gashandtag och en motorjustering som begränsar effekten till 35 kW.