STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Triumph TE-1 slutliga testfas

-1Bild: Triumph.

Triumphs TE-1 elektriska prototyp, utvecklad i samarbete med Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd och WMG vid University of Warwick, har nu slutfört sin fjärde och sista fas av projektet – livetestningen.

Fullständiga detaljer, fotografi och film som visar de slutliga testresultaten av TE-1-projektet, inklusive prestanda, räckvidd och laddningstid för den slutliga prototypen, kommer att avslöjas den 12 juli 2022.

Triumph Motorcycles grundades 1902 och firar 120 år av MC-tillverkning under året. I mer än tre decennier har Triumph Motorcycles varit baserat i Hinckley, Leicestershire, och har producerat ikoniska hojar som blandar autentisk design, karaktär, karisma och prestanda.

Med mer än 81 500 motorcyklar levererade under kalenderåret 2021 och över 700 återförsäljare över hela världen är Triumph den största brittiska motorcykeltillverkaren.

Fokus, innovation och ingenjörskonst har skapat ett brett utbud av maskiner som passar alla förare.

Förra året tillkännagav Triumph sitt kommande inträde i Motocross- och Enduro-världarna samt en ny fabriksracingsatsning, med ett åtagande att racing i toppklass i både Motocross- och Enduro-serien.

Vi återkommer nästa söndag med all tänkbar information om TE-1-projektet.