STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Triumph TF 250-X motocross

Triumph nya TF 250-X. Bild: Triumph.

Nya TF 250-X har enligt tillverkaren ett klassledande effekt-till-vikt-förhållande och det mest kompletta specifikationspaketet som någonsin lanserats på den ultrakonkurrenskraftiga 250 kubik motocrossmarknaden. Designad och utvecklad av Triumphs världsledande ingenjörer i nära samarbete med motocrossmästare, som inkluderar Ricky Carmichael och Iván Cervantes.

Den nya fyrtaktstävlingsmodellen har en helt ny grunddesign, bland annat det unika aluminiumchassit. TF 250-X smal, men ändå djärv och kommer omedelbart att kännas igen på banan, med sin minimala och lätta närvaro och distinkta Triumph Racing gula och svarta grafikschema.

Ett nytt Triumph-nätverk av specialiserade motocrossåterförsäljare kommer att erbjuda försäljning, service, delar och ett nytt dedikerat sortiment av kläder, uppbackat av ett mobil-optimerat 24/7 online reservdelsförsörjningssystem.

Triumph Motorcycles Chief Product Manager, Steve Sargent, säger i ett pressmeddelande: 

-Lanseringen av TF 250-X är kulmen på ett betydande engagemang och investering från Triumph, för att inte bara ta med en helt ny motorcykel till motocrossvärlden, utan att leverera en vinnande prestation. För att uppnå detta är vi fokuserade på att leverera det mest kompletta paketet för alla nivåer, från champion till amatör. Denna cykel är 100 procent Triumph, designad, designad, utvecklad och tillverkad av våra världsledande chassi- och motorteam, med expertstöd från våra racingmästare. Vi började med ett tomt pappersark och med en helt ny design, inklusive en ny motor, nytt chassi och ny elektronik.

Här kan du läsa mer: https://www.triumphmotorcycles.se/motorcycles/off-road/motocross