STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Välkommen 2022 Indian Pursuit 

Hojen är den nordamerikanska modellen och kan ha tillbehör monterade. Internationella modeller kan variera. Bild: Indian.

Indian Motorcycle har precis presenterat nästa generations amerikanska V-twin, Indian Pursuit. Här finns den vätskekylda PowerPlus-motorn, sömlös körförbättrande teknik, en chassimonterad kåpa och massor av touring-bekvämligheter. Indian Pursuit satsar på att vara den mest kapabla och raffinerade amerikanska touringmaskinen på vägen.

Motorcykeln bygger på den framgångsrika plattformen som kom med Indian Challenger och som tog den amerikanska V-twin-prestandan och hanteringen till en ny nivå. 

Hojen är packad med komfort och prestanda och genomtänkt konstruerad för långa turer. Kraften kommer ur PowerPlus-motorn, en 1768 kubik vätskekyld V-twin som levererar 121 hästkrafter och 178 newtonmeter i vridmoment. 

Föraren kan anpassa efter egen körstil, eller förhållanden, genom att välja mellan tre körlägen; Regn, Standard och Sport. Varje läge har sina egna distinkta inställningar för traction control för att ge maximalt självförtroende till föraren.

Den chassimonterade kåpan ger lättare styrning och påverkas mindre av vinden. Den justerbara vindrutan och ventilerade nedre kåpor ger överlägset skydd mot väder och vind. Därtill en ökad nivå av flexibilitet för att anpassa sig till varierande väder- och temperaturförhållanden. 

Pursuit finns i två premiummodeller – Indian Pursuit Limited i färgen i Black Metallic och Indian Pursuit Dark Horse i Black Smoke och Silver Quartz Smoke. 

Mer info om priser och tillgänglighet kontakta din lokala återförsäljare för Indian Motorcycle.