Välkommen till SMC Webbshop

SMC-webshop
SMC-webshop

 Här hittar du ett brett utbud av produkter och funktionella kläder av god kvalité som passar lika bra under MC-stället som till andra tillfällen.

 Klädesplaggen finns i flera varianter och du har en rad valmöjligheter för att utforma ditt plagg precis så som du vill ha det. De flesta plaggen finns i herr-, dam- och barnstorlekar i ett flertal färger. Välj själv om du vill ha en mindre variant av SMC-loggan tryckt på bröstet eller ett större tryck på ryggen. Självklart kan du även lägga till ditt distrikt eller namn under loggan på bröstet. Du väljer enkelt distrikt i rullistan intill. Vill du ha ett ännu personligare uttryck kan du i stället välja att trycka ditt namn på produkten. Välj Eget namn i rullistan och ange namnet i kommentarsfältet innan du slutför din beställning.

När du hittat dina favoriter beställer du smidigt genom att klicka på din varukorg. För att fullfölja din beställning ombedes du skapa en användare med dina uppgifter. Det ger dig möjlighet att spåra din beställning och se din orderhistorik. En fast fraktavgift på 150kr tillkommer på din beställning. Du betalar tryggt och säkert med faktura och får hem dina produkter efter 4–10 arbetsdagar. Då produkterna trycks när en order är lagd går din order inte att ångra. Det är därför viktigt att du granskar din order noggrant innan du lägger din beställning.
Webbshop hittar du här: https://smc.apogeestorefront.com/storefront/index.ep