STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Vartex blir Vartex Fitness & MC

Bild från Vartex Facebook.

Med den finansiella partnern We Commerce AB har delar av ledningen på Vartex AB förvärvat verksamheterna Fitness & MC från den nederländska börsnoterade koncernen Accell Group. 

Verksamheterna drivs vidare med samma inriktning men med förstärkt fokus på kärnområdena MC och Fitness. 

Thomas Bengtsson kommer att tillträda som VD i det nya bolaget Vartex Fitness & MC, idag är han ansvarig för Vartex fitnessavdelning.

-Vartex kommer nu vara ett ägarlett företag där vi samtidigt kan vara trygga med en långsiktig finansiell stabilitet genom ett partnerskap med We Commerce AB, säger Thomas Bengtsson i pressmeddelandet.  

Nya Vartex kommer att fokusera på kärnverksamheterna inom Fitness & MC och har som målsättning att inom fem år dubbla omsättningen. Man kommer fortsätta att leverera hela kedjan från idé och design, till försäljning och distribution av färdiga produkter. 

-Den här affären ger oss de rätta förutsättningarna för att kunna fortsatt arbeta hårt med både egna varumärken samt de externa varumärken som vi representerar. Vi tror mycket starkt på Vartex MC & Fitness och det är med väldigt stor entusiasm som vi kommer kunna fokusera fullt ut på våra kärnområden och med dem växa ytterligare i Sverige och Norden, säger Fredrik Hedeås som är produktchef MC på Vartex AB.

Personal, kontor och showroom är kvar på Batterivägen 14 i Varberg.