STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Värva en medlem, Vinn en resa till Nya Zeeland

Vackra Nya Zeeland. Bild: Pexels.

Drömmer du om vidsträckta vägar som slingrar sig genom dramatiska landskap med panoramautsikt som tar andan ur dig? Då är det dags att utforska Nya Zeeland på motorcykel. Från sydalperna, fjordarna och glaciärerna på Sydön, till det vulkaniska landskapet och de orörda stränderna på Nordön. Nya Zeeland bjuder på en upplevelse som går långt utöver det vanliga.

Du som är medlem i SMC har chansen att vinna en oförglömlig motorcykelresa med SMC Travel till Nya Zeeland mellan den 24 februari till 20 mars 2025, värde 70 000 kronor!

Tävlingen startade den 21 april och pågår fram till och med den 31 augusti 2024. Vinnaren kontaktas per telefon under september 2024 och presenteras i SMC:s sociala mediekanaler. Alla som blivit värvade av vinnaren får också ett hemligt fint pris!

Reglerna är enkla – Den som har värvat flest vinner!

Använd din personliga QR-kod i SMC Appen eller på hemsidan (glöm inte att logga in) för att värva medlemmar. Din vän skannar din QR-kod och fyller sen i sina uppgifter. När din kompis blivit medlem har du värvat en person knuten till din kod!

Vill du hellre åka inom Europa?

Vill du hellre resa inom Europa så kan du byta resan till Nya Zeeland mot en resa för två till någon av våra destinationer inom Europa.

Varför bli medlem i SMC?

• Få 10% rabatt på din MC-försäkring och hundratals fler rabatter.
• Ta del av åtta nummer/år av tidningen MC-Folket.
• Delta i SMC:s kurser, resor och evenemang.
• Stöd motorcyklisters rättigheter i trafikpolitiska frågor.
• Bli en del av gemenskapen tillsammans med 65 000 andra motorcyklister.

Är du inte redan medlem och själv vill vara med och tävla, så går du in här: https://www.svmc.se/smc/medlemskap/

Nu kör vi!