STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Vinn en BMW R 1250 GS utrustad med Wunderlich

Bild: Wunderlich.

Wunderlich, BMW-specialist på eftermarknaden, gick i december 2021 ut med en kampanj där fans av BMW har chans att vinna sin drömhoj. Steg ett var att deltagarna fick välja en av 29 tillgängliga modeller i tre steg. Den tredje januari var omröstningen klar. Totalt kom det in 13 833 röster, och R 1250 GS var klara vinnaren. Tvåa kom R 1250 GS Adventure, före R 1250 RT sport-tourer på tredje plats. 

Nu går tävlingen vidare till steg två. Det innebär att designa och utrusta maskinen i förstklassiga Wunderlich-tillbehör. Här kommer Nicolas Petit in i bilden, den internationellt välkända designern. Fransmannen kommer att utveckla olika unika design- och stilstudier och göra BMW R 1250 GS till Wunderlichs drömcykel 2022.

När Petit är klar sker en ny omröstning, planerad till den 14 februari. Designförslaget med flest röster vinner och det bästa är: du kan vinna drömhojen. För att vara med i tävlingen registrerar du dig via länken här nedan. 

Den slutliga designen, såväl som vinnaren av motorcykeln, presenterar Wunderlich för allmänheten i slutet av april. Den lyckliga vinnaren får ta emot sin R 1250 GS dekorerad med Wunderlich-tillbehör vid BMW Perfection Training-sessionerna på Nürburgring Nordschleife i juli 2022.

Här håller du dig uppdaterad och röstar: https://www.wunderlich.de/action/wunderlich-traumbike-voting-2022/