STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

World Ducati Week 2024

Biljettkassorna är öppna! Nedräkning mot den 12:e upplagan av evenemanget som symboliserar passionen för Ducati i världen, som kommer att hållas från 26 till 28 juli 2024 på Misano World Circuit vid Adriatiska Rivieran.

Här kan du följa Race of Champions där Ducati-förarna kommer att tävla på banan i ett lopp i världsklass.

Biljetter till 2024 års upplaga av WDW finns tillgängliga på webbplatsen Ducati.com

och är tillgängliga i Biker Pass-formeln (deltagare med motorcykel) och Visitor Pass (passagerare eller deltagare till fots) med giltighet under en eller alla tre evenemangsdagarna.

Båda passen ger tillgång till alla allmänna utrymmen, med möjlighet att delta i många aktiviteter: från tävlingar, till samtal med Ducatis ingenjörer, designers och experter, till autografsessioner med ryttarna. 3-dagarspasset erbjuder också några oslagbara möjligheter, inklusive möjligheten att åka på banan med din motorcykel, testturer med Ducati-modeller och Ridupplevelser (som kan bokas senare via en speciell plattform med hjälp av koden för din biljett).

Dessutom kommer alla WDW-biljettinnehavare att kunna besöka Ducati-fabriken och museet i Borgo Panigale till en reducerad kostnad.

Inträde till evenemanget är gratis för medföljande minderåriga upp till 18 år, för alla deltagare från Asien, Afrika, Amerika och Oceanien, och för personer med funktionsnedsättning och deras medföljande personer.

Biljetter kan också köpas av vem som helst till ett reducerat pris från återförsäljare i Ducatis nätverk.