STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Yamaha certifierar begagnade MC

Yamaha Storbritannien har lanserat sin egen plattform för certifiering av begagnade motorcyklar, i syfte att säkerställa att köpare får kvalitetsprodukter. Plattformen heter Certified Pre-Owned, och för att få certifiering från Yamaha måste motorcykeln enligt Yamaha kontrolleras och godkännas av en certifierad Yamaha-återförsäljare.

Återförsäljaren genomför en fullständig undersökning av körsträcka, kontrollerar att den tidigare ägaren har betalat av eventuell återstående finansiering och att hojen inte har blivit stulen eller utsatt för en avskrivning inom försäkringen.

Alla Yamaha-motorcyklar som klarar Certified Pre-Owned kommer att marknadsföras med 12 månaders garanti och Yamaha Motor Roadside Assistance.

-Introduktionen av vår nya plattform ger kunderna en ”one stop shop” för att söka efter godkända begagnade Yamaha-motorcyklar eller skotrar, där de kan se hela den brittiska franchise-återförsäljarens lager på ett ställe, säger Andy Pumfrey, Yamaha Motor UK:s divisionschef för New Business.

Plattformen har designats med en lättanvänd sökfunktion som gör det möjligt för kunder att se efter modelltyp och plats, vilket betyder att det aldrig har varit lättare att hitta en begagnad Yamaha med den extra sinnesro att varje hoj har kvalitetskontrollerats och kommer med ett års garanti och vägassistans.