STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Yamaha Motor Europe på plats vid EICMA

Pressbild Yamaha Motor Europe.

Yamaha Motor Europe har fattat beslut att vara på plats under MC-mässan EICMA i Milano mellan den 23 och 28 november i år. Det tack vare den positiva utvecklingen av de internationella och nationella vaccinationsprogrammen och den stadiga lättnaden av de restriktiva åtgärderna mot COVID-19 i särskilt Europa och Italien. 

Förväntningen är att det i slutet av november kommer att vara möjligt att besöka stora utställningar igen. Förebyggande säkerhetsåtgärder kommer fortfarande att genomföras i samarbete med EICMA-organisationen för att säkerställa ett trevligt och säkert besök på mässan. Området på mässan där Yamaha finns representerat kommer att utökas jämfört med 2019 för att ge besökarna mer personligt utrymme.

Eric de Seynes, VD och koncernchef för Yamaha Motor Europe säger i ett pressmeddelande: 

Beslutet att delta i EICMA var inte lätt att fatta av uppenbara skäl. Efter att ha observerat trenden relaterad till utvecklingen av COVID-19 och blivit försäkrad av EICMA-organisationen att vi kan tillhandahålla en säker miljö för alla besökare, samtidigt som de låter dem uppleva eventet till fullo, anser vi att det är rätt beslut att stödja återkomsten av eventet.