STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Yamaha presenterar sin nya kollektion

Bild: Yamaha.

Fritidskläder, förarutrustning och nyheter från Yamaha 2022 har anlänt. Enligt Yamaha har material av kvalitet, återvunna tyger och innovativ teknik ihop med företagets anda och arv inspirerat designers att skapa kollektioner för alla typer av användning och åldrar. Oavsett om det rör sig om att köra i bergen, korsa kontinenter eller pendla till stan erbjuder den nya serien starka kollektioner av fritidskläder, mc-kläder, bagage och produkter för alla åldrar.

Förutom nya artiklar i våra befintliga kollektioner finns 2022 nyskapande produkter med fler dam-, barn- och babyartiklar. 

World Grand Prix-kollektionen för 60-årsjubileet uppmärksammar Yamahas långa och framgångsrika historia i GP-racing där designen är baserad på tillverkarens ikoniska Speed Block-grafik och inkluderar en huvtröja, T-shirt och keps.

För 2022 ingår Yamahas bästsäljande klädutbud Paddock Blue i tre separata kollektioner. Var och en erbjuder en unik stil och olika priser. 

Yamahas nya Hyper Naked-kollektion har MT Cyan Storm-serien som levereras i en helt ny design som matchar MT-serien med nya 2022 Cyan Storm-färger.

För att fira Ténéré 700 historia av rallyvinster finns även en uppsättning svarta och vita T-shirtar, kepsar och halskragar med den klassiska speedblock-designen.

Med över 140 nya artiklar i Yamahas 2022 kollektion så finns mycket att välja av. 

Och, inom kort kommer en ny MX Motocross-klädkollektion för vuxna och barn som har utvecklats tillsammans med Alpinestars.