STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Zero uppgraderar till fem års garanti

Bild: Zero.

Den amerikanska tillverkaren av elmotorcyklar, Zero, ger ytterligare tre års garanti för hela sortimentet från 2024, som säljs på de olika marknaderna inom EU. 

Det ger samma tidsperiod som Zero redan har när det kommer till garantin på batterierna. Garantiförlängningen görs utan extra kostnad och förblir utan begränsningar för körsträcka. Ett besked som kan främja sinnesfrid bland potentiella köpare. Och, därtill kan garantin överföras till en ny ägare, om motorcykeln skulle säljas inom en femårsperiod.

Bakom det nya femåriga garantiprogrammet för den europeiska marknaden är Zurich Insurance Groups dotterbolag Real Garant Zurich. Genom sitt partnerskap med Zero Motorcycles kan företaget erbjuda en så omfattande garanti utan extra kostnad för slutanvändarna. Vissa 2023-modeller som säljs via Zeros auktoriserade återförsäljarnätverk kan också vara berättigade till nämnda garantiprogram.

Zero Motorcycles EMEAs vicepresident och direktör Umberto Uccelli sa till nättidningen thepack.news:

-Vi har förmånen att samarbeta med ett pålitligt och respekterat företag som Real Garant Zurich. Att förlänga garantiperioden till fem år visar vårt förtroende för våra motorcyklars kvalitet och tillförlitlighet för våra kunder.