Redaktionen

Det glada gänget på redaktionen träffar du på Gamla Tunavägen 30 i Borlänge. Telefonnumret är 0243-82280.

Magnus Klys

ledare

Redaktionen i Borlänge består av chefredaktör Magnus Klys, tel: 0243-82283, från Leksand som gillar när det rör på sig. Mottot är: “Vi lär iväg!” Han tycker att umgås med folk är det trevligaste som finns och tar gärna en tur i skogen med löparskorna på. Sen avslutar Magnus gärna dagen med en fisketur till någon liten mysig tjärn.

Joachim Sjöström

Joachim

Joachim Sjöström jobbar med allt vad formgivning heter. Joachim Sjöström, tel: 0243-82282 från Borlänge som just nu drömmer om en låg, mattsvart hoj som tyvärr bara existerar “over there”. “Rakt på, rätt så hårt!” är mottot för Joachim, som förutom ondskefulla hojar älskar allt som har med färg, form, film och musik att göra.

Johan Ström

Johan

Johan Ström jobbar med annonsförsäljning. Telefon: 0243-82285, Johan kör en Triumph. Dessutom har han ägt flera Honda, BMW och Kawasaki. Johan gillar äventyr och att upptäcka nya platser. När han inte säljer annonser eller kör motorcykel så åker han på jakt med sin hund eller tar fiskespöt till ett spännande vatten. Favoritresmålet är Portugal dit han åker med sin fru minst en gång om året.