Redaktionen

Det glada gänget på redaktionen träffar du på Gamla Tunavägen 30 i Borlänge. Telefonnumret är 0243-82280.

Magnus Klys

ledare Redaktionen i Borlänge består av chefredaktör Magnus Klys, tel: 0243-82283, från Leksand som gillar när det rör på sig. Mottot är: ”Vi lär iväg!” Han tycker att umgås med folk är det trevligaste som finns och tar gärna en tur i skogen med löparskorna på. Sen avslutar Magnus gärna dagen med en fisketur till någon liten mysig tjärn.

 

 

 

 

 

 

 

Malin Westling

Malin Westling, tel: 0243-82286. Är en motorsport-intresserad tjej som bor i Borlänge. Har nyss köpt en ny hoj som får leendet att gå flera varv runt huvudet. Förutom att köra hoj så är träning och musik två stora intressen. Har även en dobermann som kräver en hel del. Lever under devisen ”Man måste gasa för att komma någonstans”.

 

 

 

 

 

 

Joachim SjöströmJoachim

Joachim Sjöström jobbar med allt vad formgivning heter. Joachim Sjöström, tel: 0243-82282 från Borlänge som just nu drömmer om en låg, mattsvart hoj som tyvärr bara existerar ”over there”. ”Rakt på, rätt så hårt!” är mottot för Joachim, som förutom ondskefulla hojar älskar allt som har med färg, form, film och musik att göra. Kvällen avslutas gärna i replokalen med bandet.

 

 

 

 

 

 

 

Johan StrömJohan

Johan Ström jobbar med annonsförsäljning. Telefon: 0243-82285, Johan kör en Triumph. Dessutom har han ägt flera Honda, BMW och Kawasaki. Johan gillar äventyr och att upptäcka nya platser. När han inte säljer annonser eller kör motorcykel så åker han på jakt med sin hund eller tar fiskespöt till ett spännande vatten. Favoritresmålet är Portugal dit han åker med sin fru minst en gång om året.

Share

Om författaren

MC-Folkets chefredaktör sedan 2001