STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Första motorcykeln för barn

Man är aldrig för ung för att inspireras av en passion, och säg det barn som inte vill upptäcka världen på en tvåhjuling. Att frigöra sig, lära sig balansera och hålla fokus ger glädje oavsett om det är på en leksak, balanscykel eller en mer avancerad hoj.

Balanscyklar är det perfekta sättet att börja och hjälper till att utveckla motoriska funktioner från en ung ålder. Googla på “balanscykel” och du får många olika alternativ; grundläggande träramar, MX-design och krympta imitationer av fullstora motorcyklar. Kiddimoto har bland annat en kopia av trä av Marc Marquez motorcykel. 

Eller, varför inte en miniatyr av den sexfaldige WorldSBK-mästaren Jonathan Rea, med extra breda däck som underlättar stabiliteten. Falk Kawasaki Bud Racing är perfekt för barn som vuxit ur balanscykeln.

Honda CBR 6v Electric har hämtat inspiration på den riktiga Honda CBR-motorcykeln och har styrning i flera riktningar, vilket gör det enkelt för barn att köra framåt och svänga. Fotstöd och stabilisatorer ingår för ökad balans och stabilitet. 

PegPérego Motorcykel Ducati GP är en elektrisk motorcykel som kan användas både inomhus och utomhus. Gasa med handtaget och använd fotbromsen för att stanna. Motorcykeln har en toppfart på cirka 8 km/h. Uppladdningsbart 12 V-batteri och laddare ingår.

Om du är beredd på att ditt barn ska bli nästa terrängstjärna som Emma Bristow som har KTM-gruppens varumärken ett brett utbud av barnvänliga motorcyklar. Som den eldrivna SX-E 3 med 3,9 kW.