STÖRST
BREDAST
OBEROENDE
NYTT NUMMER UTE NU!
Link to Facebook Link to Instagram
Senaste omslaget av MC-folket

Ny dansk MC-tidning för MCTC:s medlemmar

Nu är den här! Den nya medlemstidningen från MCTC – Motorcyklisternas riksförbund i Danmark. Bild: MCTC.

Bakom den nya tidningen står MCTC, Motorcyklisternas riksförbund i Danmark med drygt 38 000 medlemmar.

Den nya medlemstidningen bygger på historien och erfarenheterna från Touring Nyt, vilken länge varit Danmarks största motorcykeltidning. 

Nu är det alltså MCTC magazine som är den nya samlingsplatsen för äventyrare, verkstadsråttor, adrenalinjunkies och alla andra typer av motorcyklister. Det enligt pressmeddelandet. 

-Vi har ett ännu större fokus än tidigare på människorna bakom maskinerna. Utöver den gemenskap som motorcyklister har över kön, ålder, bostad och sysselsättning, förklarar chefredaktör Daniel Bohnsen.

Den första tidningen har precis kommit ut. Här pryder Michael Kvium förstasidan, och inne i tidningen får läsarna en exklusiv intervju med den världskända artisten. Som självklart kör hoj.

Tidningen innehåller tester av de senaste motorcyklarna, retrotester av klassikerna från förr förutom resereportage och en massa tips och tricks för teknik och underhåll.

Medlemstidningen kommer ut åtta gånger om året till medlemmarna i MCTC. Verksamhetschefen Søren Holm Bendtsen hoppas att såväl nuvarande som framtida medlemmar i MCTC välkomnar den nya tidningen.

-Vi har sett väldigt mycket fram emot att återlansera MCTC:s medlemstidning i ett modernt format som innehåller den bredd och kvalitet som hela vår förening speglar och som de danska motorcyklisterna förtjänar, säger Søren Holm Bendtsen.